Boretti

 

 

Kookmarkt is leverancier van het alom bekende merk Boretti. Boretti staat bekend om tijdloze styling en stevige bouw van haar fornuizen.

Alle Boretti-fornuizen zijn voorzien van gietijzeren pannendragers. Deze zijn duurzaam, hittebestendig en professioneel van uitvoering. De pannen kunnen hierdoor stabiel staan en eenvouding verschoven worden van de ene naar de andere brander zonder opgetild te worden.

Wat je zelden nog tegen komt bij kookstellen zijn de professionele branders. Bij de Boretti kooktoestellen zitten deze messing branders nog wel op. Deze staan garant voor 25% meer rendement door een betere verbranding ten opzichte van de techniek die op veel kookapparaten wordt toegespast. De brander zijn ook veel stiller en eenvoudiger schoon te maken omdat op messing geschuurd kan worden. De fornuizen en ovens van Boretti hebben een quickstart voorverwarmsysteem, waardoor de ovens sneller op temperatuur zijn.

Nog een goede uitvinding van Boretti is de Fry-Top. In combinatie van de geëmailleerde vangschaal krijg je het beste resultaat. Al na een paar minuten op de hoogste branderstand is de Fry-Top gereed voor gebruik. Het ultieme bakken kan dan beginnen, enkel met een klein beetje olie.

Heeft u vragen over de vele voordelen van een Boretti kooktoestel, neemt u dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Emmeloord.

Uw interesse gewekt in de Boretti apparatuur?

Bekijk dan hier :BBQ'S & Buiten Koken van Boretti, Fornuizen series van Boretti, M-Series van Boretti, Linea Principale

 

Kookmarkt beschikt over het YouTube Boretti Outdoor Kanaal, waarop u meer video's kunt zien van verschillende Boretti producten. Bezoek het kanaal eens!