Over ons

Kookmarkt is het adres voor al uw Kookwensen!

Wij hebben een zeer uitgebreide showroom voorzien van alle luxe voor uw keuken. Of u op zoek bent naar een fornuis, afzuigkap, koelkast, inbouwkoelkast, koelvries combinatie, combi-magnetron, steamer etc. wij hebben het!

Wij zijn één van de eerste bedrijven die zichzelf Galleria Boretti mag noemen. Dit door het feit dat wij de gehele Boretti en M-system collectie in onze prachtige showroom hebben staan. Dus niet alleen de fornuizen, maar ook een zeer ruim assortiment inbouwapparaten, kookplaten, koelkasten, accessoires en meer.

Qua accessoires hebben wij ook nog eens een zeer uitgebreid programma voor u samen gesteld. Foodproccesors, blenders, ijsmachines, koffiemachines, pannen etc.

Naast al dit moois leveren wij naast deze producten ook nog eens maatwerk keukens!
In onze eigen fabrieken kunnen wij voor een ieder een geschikte keuken maken. Onze keukens worden vervaardigd uit de beste materialen als 304 RVS en volkern plaatmateriaal welke uitstekend tegen (on) natuurlijke invloeden als vocht en stoten kunnen. De materialen zijn zeer krasvast en sterk waardoor u een keuken aanschaft die niet kapot te krijgen is!