• Boretti
  Boretti

  Passione nella Cucina. Het synoniem voor de Boretti beleving. Voor de binnen en buitenkeuken. Uiteraard zijn de Boretti fornuizen befaamd door hun tijdloze styling en solide bouw. Met het grootst denkbare assortiment fornuizen is er voor elke individuele kookwens een passend antwoord. Tevens biedt Boretti de mogelijkheid uw keuken volledig uit te rusten met een passende afwasmachine, eindeloze variaties afzuigkappen, een multi stoom oven, koelkasten in elk denkbaar formaat. Boretti staat voor innovatieve kook technologie. Kookmarkt is een erkende Boretti Galleria.

 • M-System
  M-System

  M-System staat voor design. Strakke vormen en ongebonden omgaan met het begrip “keuken”. Zelf eenvoudig de keuken ontwerpen kan met de handige roestvrijstalen modules samen met de meest gebruikte keukenkasten die M-System ook levert. Deze keukens zijn, omdat ze modulair zijn, erg snel te leveren. Om het assortiment compleet te maken vindt u ook nog een complete lijn met fornuizen en inbouwapparatuur met een zeer interessante prijs/kwaliteitverhouding.

 • Ovri
  Ovri

  Ovri is een ervaren en moderne onderneming met een creatief en vakkundig team binnen de roestvaststaal branche. Ovri volgt deze ontwikkelingen op de voet en biedt fraaie roestvaststaal oplossingen in combinatie met kunststof voor bedrijven en particulieren. In de showroom van Kookmarkt kunt u de keukens van Ovri bekijken.

 • Pinti
  Pinti

  Sinds 1929 fabrikant van bestek, kookgerei, roestvrij staal tafelgerei. Meer dan 80 jaar zijn de technieken voor de vervaardiging van artikelen voor de tafel en de keuken bij Pinti Inox SpA overgeleverd van generatie op generatie. Altijd op zoek naar de beste materialen, nieuwe technologieën,en dat zonder de functionaliteit te verliezen. Bij Kookmarkt zijn uiteenlopende modellen te verkrijgen.