Vraag en antwoord

Worden uw prijzen inclusief of exclusief BTW getoond?

Prijzen in onze catalogus en op internet worden inclusief BTW vermeld.

 

Wat is de levertijd?

Indien de goederen op voorraad zijn kunnen wij deze binnen 2 weken bij u thuis bezorgen. Ook dit is afhankelijk van het transport bedrijf, zij hebben Nederland namelijk in regio's verdeeld en elke dag bezorgen zij in een andere regio. Wilt u weten in welke regio uw plaatsnaam valt, dus op welke dag zij bij u komen bezorgen, dan kunt u ook bellen met de showroom.
** Levertijd naar de eilanden: op aanvraag. **

 

Wanneer levert u de goederen af?

Wij kunnen een afleveringsdag met u afspreken direct in de showroom. Heeft u via internet besteld dan krijgt u van ons een telefoontje over op welke dag uw bestelling wordt geleverd. Het is helaas niet mogelijk om een tijdstip met u af te spreken. Echter wordt u wel 1 dag van tevoren door het betreffende transportbedrijf gebeld en dan wordt het dagdeel waarop ze komen aan u doorgegeven.

 

Kunt u de goederen ook bij ons thuis bezorgen?

Wij kunnen de goederen uiteraard bij u thuis bezorgen, hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van datgene wat u heeft besteld. Aangezien bij gebruik maken van een extern transport bedrijf worden deze kosten niet door Kookmarkt berekent, maar door het transport bedrijf zelf. De kosten die zij berekenen, hangen af van de aantal m2 dat de bestelling inneemt in de vrachtwagen. Deze kosten kunnen variëren tussen de 20,- en 150,- euro ongeacht waar u woont. In het buitenland gelden uiteraard andere tarieven.

Als u via internet een bestelling plaatst, komen de afleverkosten in beeld zodra u de artikelen in het mandje legt. U heeft dan nog niets besteld en kunt zoveel als u wilt in het mandje leggen, mocht u zich daarna alsnog bedenken dan kunt u het artikel gewoon weer verwijderen uit het mandje.

** Voor bezorgen op de eilanden geldt: Op aanvraag.**